jak widze jest tylko jeden taki szczesliwiec :?
[Inne] Włącznik świateł z Passata CC
Zwiń
X
-
Gość
[Inne] Włącznik świateł z Passata CC
Witam,
chciałbym założyć do swojej S1 chromowany włącznik swiateł z Passata CC.
Czy w W-wie lub okolicach ktoś podejmie się przeróbki kostki ( w S1 jest szeroka, a Passat ma taką malutką) ?
Drugie pytanie: czy po zamontowaniu takiego włącznika i ustawieniu go w pozycji auto światła będą się same zapalały czy cos trzeba jeszcze programować ?
Z góry wielkie dzięki za odpowiedźZałączone pliki
-
Gość
Witaj, ZASADZKA2
jeszcze go nie kupiłem bo wtyczka jest inna niż w S1. Na alledrogo są po 180, ale Maru123 pisał, że kupił taki za 100.
Komentarz
-
S-E-B-E-B, auto dziala jak masz czujnik zmierzchu gdy się robi ciemno to światła się zapalają automatycznie jeżeli masz jednak w kompie ustawione na automatyczne światła to na każdym ustawieniu pokrętła palą się światła a w pozycji auto gdy robi się ciemno automatycznie włącza podświetlenie wszystkich przyrządów w kabinie ( zegary,przyciski itp...)w dzień nie ma podświetlenia a steruje tym wszystkim centralny moduł elektryczny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez S-E-B-E-Bchciałbym założyć do swojej S1 chromowany włącznik swiateł z Passata CC.
Komentarz
-
-
Gość
daniel0607
nie wiem czy mam czujnik zmierzchu...bo to jest Superb 1 z 2004 i wtedy chyba jeszcze nie było takich czujników...jak to sprawdzić ?
Komentarz
-
Gość
-
Gość
Komentarz
-
Gość
MARU 123,
dzięki, ale chciałbym mieć nową całość, bo mój włącznik jest juz powycierany, a powiedz gdzie kupowałeś swój włącznik (jeśli to nie jakaś tajemnica) ?
Komentarz
-
Chłopaki, powiedzcie mi czy ten włącznik:
pasowałby też do mojej O2? Kostka z tyłu wygląda dokładnie tak samo jak w moim włączniku, jedyna różnica to taka że jest obrócona o 180 stopni. Może ktoś doradzić? Niestety sprzedawca nie ma o tym zielonego pojęcia...Życie to nie je bajka, to je bitwa!
Komentarz
-
Komentarz